Partyflock
 

Latin Lovers on Tour komt naar Hengelo

gepubliceerd door , op
Voor de allereerste keer in Club Merlijn te Hengelo: Latin Lovers On Tour! Deze exclusieve locatie zal deze nacht dé place to be zijn met een warme Latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal de gehele Merlijn tijdens haar debuut van top tot teen aankleden in de meest tropische setting. Voor deze keer staat er een echte headliner op het programma namelijk Erick E! Maar natuurlijk ook de vaste waardes Jasper Clash, Chris Rox, Johnny G en MC Haits

Zoals al eerder genoemd, zal Latin Lovers voor de eerste keer met haar On Tour de gehele Merlijn omtoveren tot een tropisch oord. Exotische vlinders, tropische palmbomen, een decor vol bamboe en nog meer zomerse belevingen zullen de avond maken tot een legendarische nacht. De deejays zullen alleen maar de lekkerste sexy Latin house draaien van dit moment vol met percussies, trommels en zinderende vocalen.

Natuurlijk is Erick E de echte headliner van deze avond. Eindelijk draait hij weer eens in Hengelo! Met een heerlijke set vol vocals en zijn echte house zal hij zorgen voor een kolkende dansvloer. De vaste waarden en krachten van het Latin Lovers concept weten als geen ander om de club te laten schudden. Natuurlijk gaat dit over Chris Rox en Jasper Clash! Vaste resident van Club Merlijn, Johnny G, zal zijn Latin sound met veel liefde overbrengen op het uitzinnige publiek. Vocaal wordt de avond ondersteund door MC Haits!

Latin Lovers On Tour is op vrijdag 16 maart in Club Merlijn te Hengelo. Zet hem dus snel met een dikke pen in je agenda! Kaarten kosten maar 10 euro aan de deur!