Partyflock
 

Dance D-Vision Festival kondigt nieuwe campinglocatie aan in Zottegem

gepubliceerd door , op
Dance D-Vision Festival is verheugd om aan te kondigen dat ze dit jaar een gloednieuwe camping zal lanceren op een unieke locatie. Het festival, dat bekend staat om haar geweldige muziek en unieke sfeer, brengt nu een nieuwe dimensie naar het kampeeraspect van het evenement.

De nieuwe campinglocatie bevindt zich op het adres Zwembadstraat 1 in Zottegem. Met een prachtige omgeving en uitstekende faciliteiten belooft de camping een comfortabele en aangename ervaring te bieden aan alle festivalgangers. De nabijheid van het festivalterrein zorgt ervoor dat je geen moment van de actie hoeft te missen.

"We zijn verheugd om onze festivalgangers een nieuwe campingervaring te bieden op onze prachtige nieuwe locatie in Zottegem", aldus Niki De Prycker, organisator van Dance D-Vision Festival. "De toevoeging van de camping zo dicht tegen het festival zal de totale festivalbeleving versterken en een onvergetelijk weekend creëren voor iedereen die deelneemt. We kijken er naar uit om onze trouwe fans te verwelkomen en nieuwe gezichten te zien op onze camping."

Eerste artiesten
Laat je meeslepen door een fenomenale line-up met enkele van de meest spraakmakende artiesten van het moment! Geniet van de energieke vibes van Jebroer, de zwevende beats van Michael Amani, de humor van Natte Visstick, de meezingers van Regi, de betoverende stem van Pauline en de nostalgische klanken van Ronny Retro. Ook dit jaar wordt een onvergetelijke ervaring waarbij je de kans krijgt om los te gaan op de muziek van internationale topartiesten. De organisatie lost elke week enkele nieuwe namen via hun website en sociale media.

Tickets
Campingtickets voor Dance D-Vision Festival 2023 zijn beschikbaar vanaf zaterdag 3 juni om 12:00 uur. Om ervoor te zorgen dat je jouw plek op de camping veiligstelt, kun je je tickets bestellen via de officiële website van het festival: dance-d-vision.be. Het wordt aangeraden om snel te handelen, want vorig jaar was de camping binnen 24 uur uitverkocht.

Dance D-Vision Festival is een van de meest populaire muziekevenementen van het jaar, met een indrukwekkende line-up van nationale en internationale artiesten, adembenemende podia en een levendige sfeer. Het festival trekt duizenden feestgangers aan die samenkomen om te genieten van een weekend vol muziek, dans en plezier.

Voor meer informatie over Dance D-Vision Festival en de nieuwe campinglocatie, bezoek dance-d-vision.be.